Home Page Image

Maak optimaal gebruik van uw STABU licentie en bied uw diensten aan!

Bel (010) 426 95 12 of mail naar info@stabubestek.nl voor meer informatie.

Nieuw voor STABU bestekschrijvers: Vraag & aanbod met B2B!

Vraag ...

Als opdrachtgever (gemeente, woningstichting, vastgoedontwikkelaar) of ontwerper (architect, ingenieur) wilt u graag de vormgeving en opdrachtomschrijving van uw project goed geregeld hebben. Een compleet ontwerp bestaat daarvoor uit tekeningen en het bestek. De bestekken die vanuit de STABU methodiek zijn opgesteld zijn kwalitatief hoogwaardig en in de bouwwereld veelgehanteerd. Niet elke organisatie of bureau heeft echter de behoefte of capaciteit om zelf STABU bestekken samen te stellen. Bent u op zoek naar een (bedrijfs)bureau die u deze dienst kan leveren op projectbasis?
Klik dan hier.

 

... en aanbod

U bent licentiehouder van STABU en heeft de bijbehorende bestekkensoftware in licentie. Wellicht momenteel hoofdzakelijk voor eigen projecten, maar er is capaciteit beschikbaar voor extern werk. Uw organisatie leent zich voor flexibele samenwerking, waarbij de informatie uitwisseling, noodzakelijk voor bestek-schrijven optimaal is.

U heeft een advies- of bouwbureau waarbij bestekschrijven deel uitmaakt van het door u aangeboden dienstenpakket. Vanzelfsprekend benut u alle kanalen om uw klantenkring uit te breiden.

Klik hier om uw diensten aan te bieden.


LAATSTE NIEUWS