Home Page Image

De tools van de bestekkenschrijver:
- PC met  STABUText
- een STABU licentie

Bel (010) 426 95 12 of mail naar info@stabubestek.nl voor meer informatie en een evaluatieversie.

dJGA al 10 jaar actief met STABUText

Op het projectbureau van de nu Rotterdamse onderneming De Jong Gortemaker Algra architecten en ingenieurs wordt nu al 12 jaar naar tevredenheid gebruik gemaakt van de STABU systematiek voor het schrijven van bestekken. Het kantoor was eerst gevestigd in Gouda, maar is begin februari 2007 neergestreken op ‘De Kop van Zuid’ in Rotterdam.

dJGA is onlangs uitgebreid met de Amsterdamse architectengroep Duintjer. Met deze uitbreiding is het belang van een goed functionerend projectbureau als kennis- en documentatiecentrum binnen de onderneming alleen maar verder toegenomen. Het gebruik van de STABUText software zorgt voor een stabiele werkomgeving voor het schrijven van bestekken. De software staat garant voor een optimale verwerking van de STABU methodiek, waarbij de bekende Officestandaard zoveel mogelijk wordt gehanteerd om het de bestekschrijver makkelijk te maken.

Voor dJGA is, net als bij vele andere architectenbureaus, het uitgebrachte bestek een visitekaartje voor de bouwwereld. Daarom is men blij met de vele mogelijkheden die STABUText biedt om de eigen bureaustijl op de afdruk te realiseren. Naast bestekken worden op het projectbureau ook ramingen en calculaties in het geďntegreerde DunCalc gemaakt.


LAATSTE NIEUWS