Home Page Image

De tools van de bestekkenschrijver:
- PC met  STABUText
- een STABU licentie

Bel (010) 426 95 12 of mail naar info@stabubestek.nl voor meer informatie en een evaluatieversie.

STABUText klaar voor gebruik BWBRD

De plannen van de stichting STABU met BWBRD sluiten naadloos aan op de reeds aanwezige functionaliteit binnen de STABUText software.

Het opbouwen van een bestek in BS&I biedt verschillende voordelen. Deze elementenmethode kan goed aansluiten op alle projectfases in de bouw en vindt betere aansluiting op een BIM.

In het onderhoud kan bijvoorbeeld eenvoudiger worden ingezoomd op de werksoorten van een specifiek gebouwonderdeel. Zo kunnen bijvoorbeeld alle werkzaamheden aan het dak of de gevel worden gebundeld. Juist door de slimme database-opbouw van STABUText software kunnen gemakkelijk zowel op het beeldscherm als op de afdruk beide systematieken worden getoond. Door een verband te leggen tussen de STABU bouwdeelcode en de bijbehorende NL/SfB tabel binnen STABUText kan nu al worden gewisseld van STABU naar NL/SfB en terug.

Wanneer de nieuwe STABU methodiek BWBRD wordt geadopteerd door de markt dan zal binnen afzienbare tijd de complete functionaliteit hiervoor binnen STABUText beschikbaar zijn.
Lees meer >>

 


LAATSTE NIEUWS