Home Page Image

De tools van de bestekkenschrijver:
- PC met  STABUText
- een STABU licentie

Bel (010) 426 95 12 of mail naar info@stabubestek.nl voor meer informatie en een evaluatieversie.

Actie bij overstap naar STABUText:

korting op aanschaf!

Windows 10 & STABUText: een prima combinatie!
Eigenlijk is het vanzelfsprekend, maar toch willen wij u er op attenderen dat de STABUText software geschikt is voor Windows 10 en 32- of 64-bits besturingssystemen. En mocht u omhoog zitten met verouderde (16-bits) bestekken-software, of stopt uw systeemhuis met het uitgeven van STABU software, dan doen wij u graag een aantrekkelijk aanbod om met korting over te stappen op STABUText. Dan bent u gelijk goed voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen met STABU Online en STABU Bouwbreed!

 

Wij hebben voor u een interessant overstap aanbod:


Korting op aanschafkosten - U heeft al eerder geinvesteerd in bestekkensoftware. Daarom bieden wij u 50% korting op de eerste werkplek.
Wel vernieuwing - Omdat u jaarlijks een bijdrage betaalt voor onderhoud & ondersteuning, kunnen wij u garanderen dat de software up-to-date blijft en aansluiting houdt met de nieuwste ontwikkelingen van STABU.
Voordelige netwerkversie - Geen ingewikkelde, dure licentieserver. Wel alle flexibiliteit voor de inzet van licenties; onbeperkt aantal gebruikers, een snelkoppeling maken is voldoende voor installatie op een werkstation!
Geavanceerde SUF-converter - Laat uw moederbestek gratis omzetten met behoud van opmaak (o.a. brede uitlijning). Geschikt voor .S01, .SUF, .STV, .STB etc.
Speciale flitscursus - Voor de overstappers is er een speciale flitscursus; bestekschrijven kunt u al, de opbouw is identiek. Wij wijzen u de weg in het programma en lichten de handige opties toe.

Het werkt toch?
Voor programmamakers is het natuurlijk een koud kunstje om andere software van de concurrent op allerlei manieren af te kraken; Microsoft, Apple, Google, Linux, ze liggen allemaal met elkaar overhoop. Toch zijn al deze systemen bruikbaar voor groepen gebruikers. Die kijken daar dan toch vaak anders tegenaan dan programmamakers: als iets werkt, dan is er geen reden om te investeren in nieuwe software. En overstappen naar een nieuw pakket gaat niet vanzelf.

Werkt het wel?
Nu is het wel zo dat sommige gebruikers of aanbieders wel erg ver gaan in het tonen of vragen van begrip als het gaat om niet aanwezige of niet werkende functionaliteit. Als u eerlijk bent dan wegen de bestaande problemen vaak niet op tegen de eenmalige hobbel die u neemt wanneer u overstapt. Natuurlijk begrijpen we uw behoedzame houding tegenover 'gladde verkopers en mooie praatjes'; de praktijk is vaak grillig. Maar wanneer de problemen er feitelijk liggen en de vernieuwing laat op zich wachten, dan is het wellicht toch zaak om iets te ondernemen...

Heeft u interesse? Bel of mail ons dan voor een aantrekkelijke overstap aanbieding: (010) 426 95 12 | info@stabubestek.nl.

 


LAATSTE NIEUWS